Bag om

Idéen til denne blog kom til sin fulde i foråret 2009 hvor jeg opholdt mig i Cambridge, UK i nogle måneder. Efter længere tid med stress og jobskifte læste jeg bøger og lavede øvelser med ”hvem er jeg” og hvad jeg gerne vil arbejde med.
Farver og inspiration var igennem øvelserne noget der hele tiden fandt genklang. Jeg elsker at bliver inspireret, og ligeledes vil jeg gerne inspirere andre. På nettet har jeg igennem flere år fundet masser af inspiration , men tit er det også blevet til et virvar af foretrukne links. Så jeg manglede en side med gode links til de emner jeg holder af, hvor jeg og andre kan finde inspiration. I 2010 begyndte jeg at skrive og lægge fotos ud på hjemmesiden og siden da har siden udviklet sig lidt efter lidt. Du kan læse mere om formålet med hjemmesiden her.

Som du nok kan se her på hjemmesiden, er jeg rigtig glad for min have. Derfor ønsker jeg også at andre skal opleve glæden ved havearbejde, også dem der ikke selv har en have.  Her kan du læse om mine ideer til kommende projekter.

Hvem er jeg så? ja, det kan du læse mere om her.

Hvis du har en hjemmeside med relevant indhold, må du gerne låne et billede (kun billeder hvor der ikke er mennesker på) fra min hjemmeside, så længe du i teksten henviser og linker til findinspiration.dk  . Informer mig venligst om det.

Kommercielt brug af tekst og foto fra hjemmesiden, skal selvfølgelig ske efter aftale med mig.