Madopskrifter

Jeg er i gang med at samle mine yndlingsopskrifter her på siden. Jeg har kategoriseret dem i forskellige emner. Du finder ikke bare mine personlige opskrifter, men også link til en masse andre inspirerende opskrifter inden for samme kategori.
Du kan klikke på billederne eller gå direkte til opskrifterne via dropdown i hovedmenuen.

kage uden hvede

Hvedefri kager

Jeg har en kæreste, der ikke spise hvede og da hvedefri kageopskrifter ikke altid er lige til at finde, så har jeg eksperimenteret med forskellige opskrifter og meltyper. For det meste laver jeg muffins, men du kan også finde opskrifter på pandekager og småkager uden hvedemel.
salat

Salater

Det er skønt at kunne gå i haven og plukke frisk salat. Jeg nyder hvert sommer at fylde en kurv med forskellige salater, grønsager og krydderurter og så forvandle det til en salat. Her finder du opskrifter med salater inspireret af hvad du kan plukke i haven samt salater du kan lave om vinteren.
gode opskrifter på julebag

Julebag og julekonfekt

Her finder du masser af inspiration til julens småkager og konfekt. Min mors sprøde brunkager, konfekt med marcipan og ingefær samt lækre kardemommetrøfler for bare at friste med lidt. Desuden links til andre inspirerende sider med juleguf og julebag.