Haven

Kompost, gøremål i haven, drivhus, dyreliv i haven er blandt de emner jeg vil samle mere information om og dele de gode inspirerende hjemmesider med dig. Lige nu kan du finde links til frøforhandlere med fokus på økologiske frø, du kan se min frøbytte liste og læse om min lille byhave i cottage garden stil.

bestil økologiske frø fra nettet

Økologiske frø på nettet

Her har jeg lavet en oversigt med en masse hjemmesider, hvor du kan købe økologiske frø. Du finder både økologiske frø til grønsager og blomster. Der er også mange af de spændende gamle sorter, kaldet heirloom på engelsk. Det er både forhandlere i Danmark og udlandet
akelejer og natviol

Frøbytte

Har du lyst til at bytte frø?, så kik her. Alle frøene er samlet i min egen have, der er dyrket uden sprøjtegifte og kunstgødning. Det er både frø af sommerblomster, stauder og enkelte grønsager. Du finder også en liste over alle de planter, jeg ønsker mig til min have.
have fra uge til uge

Haven fra uge til uge

Her kan du se en have udvikle fra sig fra det tidlige forår til sen efterår. Billederne er taget fra samme sted hver uge over flere måneder. Det er helt utroligt hvad der sker på bare en uge i en have.