Så er både foråret og jeg tilbage.

Vågnede kl. 6.45 ved at solen tittede ind af vinduet, Dejligt! Det er virkelig rart at dagslyset er tilbage! På denne hjemmeside kan du se en god oversigt over solopgang, du kan markere præcis hvor du bor, og se din egen daglige portion dagslys.

Morgenmaden er spist, en tøjvask er sat over, jeg har været et kort visit i haven – det er dog allerede blevet skyet! Så nu sidder jeg med en kop te og surfer lidt rundt i haveblogland. Dejlig morgen og kl. er ikke engang 08.30. De sidste par uger har der ikke været meget tid og energi til at blogge, men nu håber jeg det kommer tilbage.

Jeg har planer om at få ryddet ud i vindueskarmene, så jeg kan komme rigtig igang med såningen indenfor.

Disse akelejer købte jeg i Netto sidste uge, jeg var lidt skeptisk om der var noget brugbart i posen med det tørre jord. Men til en 10’er tog jeg chancen. Da det var total frost udenfor plantede jeg rødderne indenfor i krukker, og der kom hurtigt blade op. For at de ikke skal blive ranglede, stillede jeg dem ud for et par dage siden og har dækket dem med fiberdug, de ser ud til at have det fint.

Jeg har masser af traditionelle blålilla akelejer i haven og har også købt frø af gule langsporet akelejer, men de regner jeg med først kommer til at blomstre næste år. Så nu er jeg spændt på hvilke farver disse 3 planter bliver.

I går modtog jeg denne GardenGirl jakke Jeg fik afprøvet den i går, da jeg plantede hornvioler ud i mine krukker. Den er rigtig lækker, så den skal nok blive brugt flittigt!

Om lidt skal jeg til årets første loppemarked, også et tegn på at foråret er kommet.

Håber I alle får en skøn weekend!

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>