forfriskende indretning af systue

I søndags fik jeg sat hylder op i min systue. Ja, det vil sige, jeg har ikke en særskilt systue, men bruger den ene halvdel af min lange stue til mit kreative univers. Stofferne vælter op fra kasserne i takt med at ideerne folder sig ud. Da der tit er mange ideer der trænger sig på, er der ligeledes også mange stoffer, garner, skitser og bøger der fylder rummet og det emmer af kreativ kaos – nogen vil sikkert kalde det rod!  :)

Nedenstående ses det færdige resultat. De svævende hylder er LACK hylder fra IKEA.

Det giver nu energi sådan at få ryddet op, så nu ligger mine forårsstoffer på hylderne og frister til at blive syet til nogle puder her i weekenden.

        

5 Kommentarer

 1. Kreativitet fører ofte til midlertidig rod, og nogen gange varer det længere en andre ;-) Men hvor er det blevet et indbydende arbejdshjørne. Dit gamle skuffedarium er skønt, og giver en rigtig god kontrast til væg og hylder.
  Hilsen Ina

  Svar
 2. Du har helt ret Ina. Midlertidig rod, der kommer til at vare lidt længere end tiltænkt :) Ofte bliver man jo inspireret og går igang, tiden flyver og så er der pludselig andre gøremål, såsom et arbejde der skal passes, eller haven der trækker, så man ikke bliver færdig med projektet. Den ene dag tager den anden, nye projekter sættes i søen og danner flere lag i rodets fortællende arkæologiske lagdeling, som Brøndums Encyklopædi så fint beskriver under “rod”

  Svar
 3. Ingen kreativitet uden rod – men det kan også blive for meget af det gode. Din systue ser skøn ud – herligt at have så meget plads!

  Svar
 4. Ja, det er luksus med så meget syplads. Men vi har dog ikke mere end 100 kvm i det hele, så det er også en prioritering. Lige nu mangler jeg et sted til at stille min computer op….

  Svar
 5. Hej vil du sælge den fine sykasse ? :)

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>