kan kun opfordre til at se det smukke i forfald

Sidste lørdag købte jeg en buket tulipaner på løg. Løgene har jeg gemt, jeg vil tørre dem og plante dem til efteråret. Jeg har gjort det for et par år siden, men kan faktisk ikke huske om de kom op igen året efter.
Nu har min buket stået en uge her i køkkenet. Efter nogle dage vil mange sikkert smide dem ud, men jeg synes, at det er fantastisk at se dem visne. Farverne bliver stærkere og ofte kommer der mange flere nuancer. Bladenes form forandres, hver kronblad krøller sammen på sin helt egen måde. Samlet set er den visne buket ikke flot, men hver enkelt tulipan er et lille kunstværk, der vækker beundring.

   

   

2 Kommentarer

 1. Kan sagtens følge hvad du skriver om det smukke i forfald. Jeg nyder også selv at se især tulipanerne, når de visner. Købte også en buket her forleden og har gået og nydt den hele weekenden indtil Asbjørn på 4 år i går synes at det var sjovt at knække hovederne af halvdelen af blomsterne, mens jeg var væk et øjeblik og han sad alene på køkkenbordet. Vred mor.. Må vist bare benytte lejligheden til at købe et nyt bundt!

  Svar
  • Ja, jeg håber ikke Asbjørn begynder på det i hele haven, når det blomstrer i foråret :)
   I år skal jeg alså op og se alle dine hvide tulipaner!

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>