Det har været en dejlig solskins-haveweekend

3 dage med sol fra en skyfri himmel! Jeg har heldigvis været hjemme og hver af dagene har jeg været et par timer i haven. Jorden er frosen, så det har været begrænset hvad jeg kunne gøre. Men har dog fejet begge terrasser og fyldt kompostbunken med alle de blade, der havde samlet sig. Den trængte også til noget andet end køkkenaffald.

 Jeg har klippet de gamle blade af mine juleroser, da de nye så småt er på vej op. Fjernet en del vilde klematis, som havde overtaget mit hyldetræ. Klippet flere forsythiagrene til drivning indendørs. Kæresten har hængt en ny redekasse op, den har indbygget kamara, så det bliver spændende om nogen flytter ind og vi kan følge ungerne. 

Mest af alt har jeg siddet på en bænk i solen. Nydt min frokost, drukket te og kaffe, spist kage, læst i min nye bog og skitseret lidt haveplaner og bare lukket øjnene og nydt solens strålevarme.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>