Årets første erantis!

I weekenden kikkede jeg efter erantis og vintergækker i haven, men fandt ingen. I går fortalte min kollega at hun havde en erantis i sin have. Så da vi også fandt en på arbejdet, måtte jeg ud i tusmørket da jeg kom hjem fra arbejde i dag og sørme om der ikke er dukket et par erantiser op.

2 Kommentarer

  1. Kikkede selv efter erantis i haven forleden men tror at vi har haft sne lidt længere end nede hos dig i Nykøbing. Er selv spændt på at se sneen smelte væk der hvor julerosen i december blomstrede, gad vide om den har overlevet og stadig blomstre???
    …..er total vild med din hjemmeside, den fanger så meget af det jeg også selv holder af. glæder mig til at læse videre….

    Svar
  2. Nu må jeg da også ud “med lys og lygte” og se om det samme lille forårs-mirakel er sket hos mig – eller vil jeg nyde den lille våde optimist hos dig.
    Hilsen Berit fra Irishaven

    Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>