Tusmørke og solopgang?

I går begyndte jeg på arbejde igen efter lang juleferie. Da jeg har nogle gode kolleger er det rart at komme tilbage på arbejde, men det er nu ærgeligt, at det er mørkt når man tager afsted og mørkt når man kommer hjem!
I min ferie sidste uge stod jeg op kl 08 og i tusmørket kunne jeg se solsortene i haven og nyde morgenmaden og se hvordan det blev lysere og lysere til solopgangen kl. 08.30.  Nu står jeg op 05.45 og det er bælgragende mørkt. Så jeg tænkte hvor lang tid går der, før jeg igen kan se tusmørke blive til solopgang og hilse på fuglene inden jeg drager på arbejde? Det kan jeg først mandag d. 4. april! Jeg fandt svaret på denne almanak. Man kan indstille præcis hvilken by man opholder sig i og kan så se tusmørke og dagtimer på hver enkelt dato. Der er godt nok lang tid til 4. april!
Heldigvis tiltager dagen mere om eftermiddagen, så allerede d. 31. jan. har jeg en ½ time inden solen går ned når jeg kommer hjem.  Bare 2 uger efter er jeg oppe på 1 time dagslys derhjemme!
Når vi nu er ved solen, nej så så jeg ikke solformørkelse i dag, da det var fuldstændig overskyet.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>