Sådan driver du virksomhed med noget på hjerte

For et år siden begyndte jeg min tilværelse som selvstændig på fuldtid. Jeg har virkelig nydt de muligheder for fleksibilitet det har givet mig.

Selvom jeg er på ferie kan jeg stadig have en indtjening via min webshop.

Igennem årene har jeg taget forskellige kurser for at starte op som selvstændig. Ofte finder man de mere traditionelle kurser kun med fokus på salg og markedsføring.

Jeg elsker at analysere og strukturere. Jeg ønsker dog også at drive min virksomhed med hjerte og intuition.

Så jeg har heldigvis også fundet et par kurser med en mere holistisk og spirituelt tilgang. Jeg har netop tilmeldt mig Leonie Dawsons shining Academy og glæder mig til at komme igang med alle hendes øvelser.
Har du lyst til at komme med, tilmelding lukker om 2 uger, så klik her.

Jeg har også selv skabt et forløb med holistisk forretningsudvikling. Naturens vej til succes. Jeg glæder mig vildt meget til vi skal i gang til december.

Forløbet er både for dig der er ved at starte op som selvstændig og dig der har været i gang i flere år.

Du kan læse mere her.

Jeg har en dyb vision om en kærligere og grønnere verden. Derfor sørger jeg også for at der bliver plantet et træ hver gang jeg sælger et forløb.

image

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>