Hvordan kan man gøre en forskel?

I går var det den smukkeste fuldmåne, klokken var næsten 22 da jeg cyklede hjem fra kolonihaven i lyset fra den.
Det var en skøn aften, nussede rundt i haven, plantede små frøformerede staudebørn mens jeg gik rundt og nippede hindbær, blåbær og ærter. Og ja, så optog jeg også denne video.

Hvorfor den direkte besked? spørg du måske. Forklaringen kommer her:

I de senere år jeg er begyndt at udvikle min spiritualitet. Jeg føler mig tættere og tættere forbundet til Moder Jord, som jeg kalder den stemning af noget større der opstår når jeg er i haven.
I går deltog jeg i et fuldmåne ritual foranlediget af min kære veninde Susanne fra Sacred Songs. Det kan måske virke meget spirituelt og ekspressivt når man besøger hjemmesiden og ikke færdes i den spirtuelle verden til dagligt. Hvis det ikke var fordi jeg kendte Susanne i forvejen, havde jeg nok heller ikke fået øjnene op for den verden.

blomster mandala, øvelser til selvværd, stress af i haven,

Men nu har jeg faktisk deltaget i et par ritualer i løbet af året hvor det faldt naturligt fordi jeg kunne bringe min glæde til haven i spil. Den ovenstående blomster mandala er et eksempel derpå. Dette fuldmåne ritual har jeg gået og tænkt på om var noget for mig og besluttede at lade min intuition fortæller mig det på dagen om jeg skulle deltage.

Jeg vågnede tidlig fredag morgen, kl 4.30 ved at min datter havde en kort opvågning og da hun kort efter sov trygt igen, havde jeg svært ved at falde i søvn. Tanker og ideer rumsterede i hovedet og jeg vidste at jeg skulle deltage og begyndte at skrive mit manifest.

Det er bare så vigtigt, at vi viser hvem vi er og hvad vi står for. Både for ens egen skyld men sørme også for ens omverden, nær som fjern.
Jeg synes det er væsentligt at fokusere på hvad vi hver især kan gøre i stedet for at sidde tilbagelænet med korslagte arme og brokke sig.  Jeg synes at det er vigtigt at pointere at selv de små skridt som fx ikke at sprøjte sin have med gift også tæller med i det store regnskab.  Vi kan alle gøre en forskel.

Hvis du har lyst til at høre mere, så tilmeld dig mit nyhedsbrev ved dette link

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>