Fantastisk sensommervejr!

Der har været vindstille og sol fra en skyfri himmel hele dagen og så på en søndag, det kan simpelthen ikke blive bedre havevejr! Så hele dagen er da også gået i haven.
Jeg har slået græs – forhåbentlig sidste gang i år. Ryddet et hjørne på terassen, med et gammelt bord og en masse krukker og hvad der nu ellers hober sig op.  Fordelt en masse forglemmigej småplanter rundt i haven, som har selv sået sig i et bed. De er også plantet i en del af mine krukker med forårsløg, så jeg forventer mig et sandt brus af blå små blomster over hele haven til maj.
Jeg har malet en del af min overdækket terasse, så jeg kan binde nogle klatreroser op inden vinteren, jeg havde håbet at nå at bygge hele rosenklatrestativet færdigt, men det bliver vist først til foråret. Sået en stor flamingokasse til med violfrøstjerne. Jeg har haft en enkelt plante i et par år, det siges at den selvsår sig villigt, men jeg har aldrig opdaget nogle små planter, så nu håber jeg at en organiseret såning bringer flere planter til haven.
Der blev dog også tid til at nyde frokosten ude og sidde i solskinnet med kaffe og læse i nogle haveblade mens solen gennemvarmede kroppen, dejligt!

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>