Tanker om hvad der skal ske i 2015?

Så er vi her i år 2015! Det bliver et fantastisk, frodigt, kreativt og lykkebringende år. Jeg vil i hvert fald gøre mit dertil.

Jeg har ingen nytårsforsætter, men i stedet er jeg ved at lave en intention for 2015. Hvad er det store billede?, Hvilke elementer vil jeg fokusere på og manifestere i 2015? Med udsigt til min have, forårsblomster og stearinlys sad jeg  i dag og skrev lidt tanker ned. Jeg lavede fem stykker papir med fem kategorier: Hvad vil jeg kreere, lære, opleve, føle og gi´til verden. Derefter skrev jeg intuitivt på hvert stykke papir. Sedlerne ligger stadig på bordet, så jeg de næste par dage kan skrive mere når jeg pludselige får en idé eller ny tanke.

i stedet for nytårsforsæt, så lav en intention for Nytår

Det vil sige at det ikke er direkte mål, men mere en idé om hvor jeg gerne vil bevæge mig hen og hvorfor. Jeg synes det er spændende at starte året kreativt. Sidste år brugte jeg flere weekender og aftner i januar på at visualisere 2014. Det blev til en stor collage som stadig hænger på væggen, du kan se lidt af den her på dette billede af nytårsdekorationen.

Nytårsdekoration med forårsblomster og fugle

Du skal heller ikke snydes for præsentation af årets nytårsdekoration. En gammel terrin er fuld af det jeg drømmer om: Forår, blomster, dufte og farver. Tilsat lidt fugle til at få luft under vingerne og flyve af sted på nye spændende eventyr.

pink primula    vintage terrin til dekoration    glasfugl til pynt    grene med lav og mos til dekoration

Du ønskes et formidabelt, frodigt og forfriskende Nytår.
Ja F´erne skyldes nok at jeg allerede er begyndt at tænke på at 2015 er året jeg fylder 40!

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>