Ideer til pakkekalendergaver

køb pakkekalendergaver på nettetLige så længe jeg kan huske har jeg fået pakkekalender. Min farmor broderede en til mig i 1976, ja årstallet er broderet med. Jeg synes det er så hyggeligt at åbne en lille pakke hver morgen i december og er glad for at jeg har ført traditionen videre til min datter. Her er det dog en mere simpel pakkekalender lavet af et gammelt julegardin.
Det behøver ikke være store ting, for 30 år siden kunne man få en lille æske rosiner og ja det kan man altså stadig pakke ind til små børn. Min datter på 2,5 år finder stor glæde ved at sidde med en lille pakke rosiner.

Det kan virke smart at gå i en 10-kronersbutik og købe 24 gaver, men så har man altså brugt 240,- kr på en masse ting i dårlig kvalitet, der kun bliver brugt kortvarigt og fylder op i hjemmet. Hvis du ønsker lidt bedre kvalitet koster flere ting 20,- og så er det hen imod 500,- kr. Så brug heller pengene på noget kvalitet, som kan deles op i flere gaver fx et Lego sæt eller puslespil.

ideer til bæredygtig pakkekalenderFor små børn er gentagelser rigtig gode. Sidste år da min datter var 1,5 år havde vi købt disse elefanter på et loppemarked for 10 kr. Det blev til 10 gaver og var en stor succes for det var genkendeligt og elefanterne bliver stadig brugt nu et år efter. Så med åbne øjne og opfindsomhed behøver det ikke at være dyrt at lave en pakkekalender. Især hvis du er i god tid kan du let finde 24 gaver for under 100 kr.

Her har jeg samlet nogle ideer til gaver til pakkekalendere til børn til kun 1-10 kr pr gave
Farveblyanter (køb en æske og læg 2-5 i en gave), Pixibøger, bøger fra loppemarked /genbrugsbutik, DVD’er, Lego klodser, plastikdyr, strømper, tøj fra genbrugsbutik, perlekæder, en figenstang / æske rosiner, puslespil, små biler, porcelænsfigurer, ting til kreative sysler: garnnøgle, strikkepind, hæklenål, sjove knapper, specielt papir, perler (fx fra perlekæder fra genbrugsbutikken), print af udfyldstegninger, hårspænder, julepynt.

Bæredygtig pakkekalender
Som du kan se er jeg glad for at købe brugt, enten på loppemarkeder, i genbrugsbutikker eller til særlige børneloppemarkeder. Det er ikke kun fordi at det er billigt, men også fordi det sparer på jordens ressourcer. Ved at købe brugt støtter du ikke nye forurenende produktioner. Du kan også vælge at gaverne er noget som barnet skulle have alligevel, fx nye cykellygter, nye vanter eller en madkasse. Altså noget barnet står og mangler, det er måske dyrere ting, men du sparer på jordens ressourcer ved ikke at købe tilfældige plastikting, der kun bliver brugt i et par uger.

Køb en færdig pakkekalender leveret lige til døren
Jeg kan sagens se en fordel ved at købe en færdig pakkekalender. Det er ikke den mest bæredygtige løsning, men det kan være den helt rigtige løsning for mange familier. I stedet for at bruge tid og energi på at rende byen tynd efter gaver i sidste øjeblik, kan du bare bestille pakkekalenderen på nettet og få den leveret lige til døren. Derved får du mere tid sammen med familien og mindre stress op til en travl julemåned. Flot og færdig pakkekalender med 24 gaver til en pige. Kun 399 kr Du vælger en aldersgruppe fra 2-3 år og op til 12-14 år, let og lige til og du kan selvfølgelig også finde en Flot og færdig pakkekalender med 24 gaver til en dreng. Kun 399 kr
Hvis du gerne vil sammensætte din helt egen pakkekalender, så fortvivl ikke. Byg din egen, flotte pakkekalender. Mere end 300 kalendergaver at vælge mellem!

Som voksen er det også sjovt at få en pakkekalender, hvis jeg skulle forkæles skulle det nok være med denne Pakkekalender til de fine smagsløg. 24 indpakkede kalendergaver til ham eller hende, der elsker kulinariske lækkerier På hjemmesiden finder du også pakkekalendere til kærestepar og bedsteforældre.

2 Kommentarer

 1. Tak fordi du deler mange gode ideer med os! Jeg er ikke opvokset med pakke kalender. Jeg hørte først om det da jeg begyndte at besøge Danmark for næsten 15 år siden. Jeg synes det er en hyggelig tradition, og er allerede næsten klar til den allerførste pakkekalender til min lille datter! Det er vist mest for forældrenes glæde, når den lille kun er nogle måneder gammel… men hyggeligt er det altså! ;)

  Svar
  • Kære Marie-Eve. Dejligt hvis du kan bruge ideerne :) Ja, det er som du siger mest for forældrene når hun er så lille.
   Jeg har en aftale med min mor at hun kommer med halvdelen af gaverne til pakkekalenderen.
   Det er faktisk en rigtig god idé det med at deles om gaverne. Engang gav min bror og jeg mine forældre hver 12 gaver, så er det lettere at få det stablet på benene. For 30 år siden fik min Bedstemor også en pakkekalender med en gave fra hver af sine børnebørn. Når det kun er få gaver man skal finde, er det mere overskueligt og for modtageren er det jo en kæmpe glæde at modtage en pakkekalender.
   Mange har jo en tradition med adventsgaver, det er ofte større gaver. Men jeg foretrækker den lille daglige gave, da det mest er hyggen med at pakke den op og ikke så meget værdien af den.

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>