Hjemmepresset juice med æbler og rødbeder

Når jeg drikker min egen rødbedejuice bliver jeg helt saglig. Det er simpelthen den bedste måde at starte dagen på lige nu.
Æbler fra haven sammen med gulerødder, rødbede og ingefær trylles til en skøn smagfuld friskpresset juice. Dejlig cremet så man næsten fornemmer at den er fuld af vitaminer, et super boost nu vi går vinteren i møde. Og så kan man kun blive i godt humør af den skønne bordeaux farve.

Opskriften på friskpresset juice med rødbeder og ingefær får du her
opskrift på juice med æbler, rødbede, gulerødder og ingefærTil en halv liter juice skal du bruge:
4 store æbler, ja de rigtig store fra haven, ellers brug 6 – 8 købe æbler
2 gulerødder
1 rødbede
1 stk frisk ingefær på størrelse med en halv tommeltot.

Æbler skæres i kvarte og kernehuset fjernes.
Gulerødder, rødbede og ingefær skrælles.
Det hele kommes i saftpresseren.

Selve juicen tager ikke lag tid at lave, men jeg synes at det irriterende at gøre maskinen ren, så jeg laver ofte dobbelt portion og hælder det på en glasflaske og stiller det i køleskab. Juicen holder sig frisk 2-3 dage på køl, husk at ryste flasken godt.

Som nævnt fjerner jeg kernehuset i æblet og det er fordi jeg har eksperimenteret med at bruge pulpen (resterne af frugt og grønsagerne) til kager og fars. Simpelthen fordi jeg ikke er glad for madspild. Du kan dog også presse juice af æblerne med kerner og det hele.

opskrift på rødbede juice med ingefær

Da vi her i efteråret har haft så mange æbler fra kolonihaven har vi lånt en juicepresser af nogle venner. Det har simpelthen været fantastisk med hjemmelavet frisk juice, så vi skal have anskaffet os en, jeg ved dog ikke hvilken model endnu. Har dog følgende krav: Den skal være let at rengøre og ikke fylde alt for meget. Så nu må jeg se om det overhovedet er muligt!


Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>