Sund julekonfekt!

Det er blevet til lidt mere julekonfekt her i weekenden. Lækre daddelkugler, som vel er det tætteste man kan komme på sund konfekt. Mandler og dadler er rige på fibre, som kan hjælpe med fordøjelsen, hvilket man nok kan bruge i denne fede juletid. Havregrynskugler blev det også til, de kan nok ikke betegnes som sunde, men man kan jo altid bilde sig selv ind at det er godt at spise grovvalset havregryn. 
Her er opskrifter til daddelkugler og havregrynskugler.  De findes i bunden af siden, hvor jeg også i dag har lagt link ud til nogle hjemmesider med masser af opskrifter på julebag og konfekt.

Jeg faldt i går over denne artikel om ingefær, det passer meget fint med mit kendskab til og brug af ingefær. Jeg bruger tit ingefær i bagværk fx disse ingefærsmåkager og i asiatisk inspireret mad, med lidt kød, grønsager, soja og frisk ingefær. Ingefærte drikker jeg også ved forkølelse, gerne ved allerede at tage den i opløbet. Et par skiver frisk ingefær overhældes med kogende vand og evt. lidt honning. Drikkes når det er varmt.

2 Kommentarer

  1. Det er bare en helt fantastisk hjemmeside Pia!! Jeg har lige haft lidt mere tid nu til at sidde og kigge rundt på den. Jeg ville vildt gerne have lavet noget af det her konfekt, jeg ved jo hvor godt det smager :P Og jeg forbinder det med julehygge hos dig. Det er en særdeles inspirerende hjemmeside, jeg føler mig ihvertfald inspireret. Kærlige tanker og kram

    Svar
    • Det er jeg rigtig glad for at høre :) og der er stadig noget tilbage, så du kan smage på søndag!

      Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>