Kokos som alternativ til spagnum

Kokos som alternativ til spagnumHokus pokus kokos! Nu har jeg også prøvet de smarte kokosblokke. Det er en lille kompakt pakke og når du tilsætter 3 liter vand svulmer den op og bliver til 10 liter pottemuld. Selvom du tilsætter vand er jorden ikke våd, den har en fin konsistens og i aftes pottede jeg mine chili, peberfrugt og tomater over i nye avispotter med kokosjorden.
alternativ til spagnum
Jorden var dejlig at arbejde med og jeg er sikker på at planterne vil trives i det.

Kokosjorden har de samme egenskaber som spagnum, den er let og holder fint på vandet. Men kokos er et bæredygtigt valg, modsat spagnum hvor vi er ved at ødelægge en naturressource.

Lige nu kan kokosjorden købes i Aldi, den forhandles også i Ikea. Spørg også efter alternativer til spagnum i dit havecenter, så de bliver bedre til at forhandle det.

En anden god grund til at købe disse kompakte kokosblokke er at de fylder ikke meget og vejer heller ikke ret meget, så de er lette at transportere hjem fra butikken, selv på cykel. Jeg har købt et par ekstra pakker, for de kan ligge på en hylde i skuret indtil jeg skal bruge dem. De er også gode hvis du bor i lejlighed, de er pakket fint ind og intet jord drysser ud, så man kan have dem liggende i et køkkenskab.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>