Hold gejsten oppe!

 

snepryd, anmoner, stinkende nyserod, hyasint, porcelænshyasintI dag har jeg plukket årets første buket fra haven. Det var skønt!
Fra morgenstunden havde jeg været til et nyt aktiveringstilbud – en jobklub – og der mødte jeg et par andre jobsøgende, som var ved at miste modet over ikke at have et arbejde. Virkelig mange har bygget deres identitet op over deres arbejde og ser mest døren der lukker sig, i stedet for alle dem der åbner sig op.
Jeg synes, at det er så vigtigt at holde gejsten oppe og jeg gør det ved at være i min have og give mig selv lov til at gå derude med god samvittighed. For det giver mig energi til at gå ind til computeren og skrive gode ansøgninger. Det gør at jeg kan møde op til jobsamtaler og kurser med et positivt sind, der ser muligheder og ikke begrænsninger. Det gør at jeg er klar til at tage et arbejde, når det kommer.
Så jeg kan kun opfordre til at bruge tid på din hobby, så du har glæde og mening i livet :)

image

 

 

Tilbage til buketten, den indeholder: hyasinter, anemoner, snepryd, porcelænshyasint og stinkende nyserod, der binder det hele sammen med sin limegrønne farve.

 

 

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>