Iris og tulipaner i græsplænen

Forestil dig en græsplæne fuld af iris, de tidlige små lilla iris blandt det grønne græs, det syn mødte mig i dag da jeg var i den lokale zoologiske have med familien.
Iris in grass, iris histrioides
Her om foråret ser man ofte krokus eller snepryd i græsplænen og det er jo også rigtig smukt, men det var rart med ny inspiration. Jeg tror aldrig, jeg har set de tidlige iris, iris histrioides, blandt græs før, men det var så smukt, at det vil jeg prøve på en solrig græsplet herhjemme. Jeg har dem allerede i haven i et bed og har også haft dem i nogle krukker, hvor de er kommet troligt år efter år. Men har aldrig tænkt på at plante dem i græsset.
Det har været skønt at nyde de 10 grader og forårssolen i denne weekend og jeg synes lige I skal se dette billede af nogle kattalemur, som også nød solen i stor stil. Den længst til venstre er da bare for skøn!

kattalemur i zoo

tulipan i græsVi var selvfølgelig også forbi kolonihaven og grave videre på alle vores mange nye bede. Og se hvilken overraskelse det gemte sig mellem græstørvene, nogle tulipaner på vej op. Vi troede ikke at der var noget som helst i haven, så nu bliver det spændende at se hvilke farver de er og hvor mange flere der dukker op.


Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>