Så kom sneen til Falster

sne i haven januar 2014Vi har hidtil været forskånet for noget særligt frost eller sne i denne vinter. Så det er stadig grønt i haven med enkelte sommerblomster! Men her til morgen lå et tyndt lag sne i haven. Det er dog tøsne, så mon ikke det er væk før dagen er omme.

kugler af buksbom med sne påeJeg er så glad for mine buksbomkugler, der efterhånden har vokset sig pænt store. De lyser op i haven her om vinteren.
løvemund plantet i zinkspandOp ad min havedør står en krukke med løvemund, en sommerblomst der for længst (hvis vi kigger på kalenderen) burde være gået til af frost. Men her midt i januar står den stadig fin og grøn med blomster.
cremefarvet løvemundI sommers var blomsterne skriggule, jeg synes at de er meget smukkere nu hvor de er knap så kradse i farven og mere cremegule. I efteråret høstede jeg en masse frø fra denne plante, så jeg er spændt på hvilke farver der vil dukke op til sommer.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>