Tank op og få energi til det nye år

Mange kender til det at gå rundt i haven og man kan mærke hvordan man bliver fyldt af energi. Som i søndags hvor jeg pludselig fandt disse erantis.

årets første erantis 2014
Men det kan være lidt svært med havevandringerne her i vintermånederne og så er det jo dejligt at der findes andre gode måder man kan få ny energi.
I morgen skal jeg til arrangementet My best year ever. og jeg glæder mig til nogle spændende foredragsholdere, der kan fylde mig op med masser af positiv energi.

Ikke nok med det, så kan du også lige nu tilmelde dig et gratis online Webinar fra Louise Hay House med en masse forskellige interview. Det hedder Start the New you Now og er en hel uge, 11. – 17. januar 2014, det er ganske gratis og du kan tilmelde dig eventen her.

Hver dag ugen igennem er der nye interview og du behøver ikke at være oppe om natten for at følge det i amerikanske dagtimer, for man har adgang til interviewet i 24 timer på hjemmesiden.
Med de forskellige oplæg kommer de igennem mange emner, som kan give inspiration til en god start på 2014.  De lover inspiration til helbred, mad, yoga, positiv tænkning, penge og succes.

Jeg vil prøve at tjekke hjemmesiden ud dagligt, for at se om nogen af dagens personligheder tiltaler mig. Det skønne ved sådanne online videoer er, at du jo ikke behøver at sidde foran computerskærmen, du kan jo også gå rundt og rydde op eller lave mad mens du hører dem.

1 Kommentar

  1. Fint billede af erantis. Det er da tidlig at de har knopper.
    Tak for kigget.

    Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>