Lav din egen personlige 2014 kalender med egne billeder.

kalender 2014Se lige hvad jeg har modtaget med posten, en kæmpe vægkalender med mine egne smukke blomsterfotos. 2014 bliver at stort år, så jeg er gået op i størrelsen og har i år lavet en kalender i A2 format, når den er foldet ud.

For fem år siden lavede jeg for første gang en vægkalender og der er sket meget med udvalget siden da. Nu kan man vælge kalendere i flere forskellige formater og størrelser, lige fra små bordmodeller til de store vægkalendere. Når man designer kalenderen er det også muligt at vælge forskellige kalenderdesign, som du kan se har jeg valgt en model, hvor jeg kan skrive en masse i. Desuden kan man vælge baggrundsfarver, jeg har valgt at vintermånederne har en lyseblå baggrund, forår er grøn, sommer er sol og sandfarvet og efteråret er orange. Derved henviser farverne til årstidernes sjæl selvfølgelig kombineret med at blomsterne også følger årstiderne.
Man kan også skrive tekst på siderne, så ved hver måned har jeg skrevet en positiv affirmation, som jeg føler er den rigtige for lige den måned.

Jeg kunne også have lavet en kalender med fotos af min datter, det ville være alle tiders julegave til bedsteforældrene, men det kan jeg selvfølgelig nå endnu, for det er stadig muligt at bestille med levering inden jul!

Lige nu kan du faktisk få 20 % rabat på fotokalenderne fra Pixum.

Det er fantastisk at se ens egne billeder komme op i stor størrelse, her er et par af de billeder jeg har brugt

viola cornuta, hornviol, forårsblomst, spring flowerblå anemone, Hepatica nobilis, blue flower, blå blomster2013.05.16 33824-10-2012 03704.11.11 054

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>