Sprudlende iværksætteri på Lolland-Falster

Kender I det, at når man først har fået interesse for et nyt emne, så lægger man mærke til det alle vegne. Lige nu er det iværksætteri for mig. For 3 uger siden begyndte jeg på et iværksætterkursus og jeg må sige, at jeg er på rette sted, for Lolland-Falster er fuld af inspirerende iværksættere og gode relevante arrangementer, bare se hvad der sker i denne uge.

I aften d. 22.okt kl. 19-21.30 er der valgmøde hvor mikrovirksomheder er på dagsordenen. Hvilken betydning mener de forskellige partier, at små virksomheder skal have frem over i Guldborgsund Kommune? Det er Mikronet der arrangerer det og selv samme netværksgruppe havde et ‘MikroMøde midt i måneden’ i går omhandlede nyskabelse af et fælles produkt/ydelse, der er særkendende for Sydhavsøerne. Jeg havde desværre ikke selv mulighed for at deltage, men har med glæde læst på facebook at det var et sprudlende møde.

I morgen aften kan man ganske gratis deltage i et værksted Få mere salg med dine nyhedsbreve. Det støttes af Mikromekka, som er en del af projektet ‘Mikrovirksomheder og vækst i yderområder’. Projektets formål er at understøtte de ca. 4600 mikrovirksomheder og de mikronetværk, som er beliggende i Vordingborg og Guldborgsund kommuner.
For en månedstid siden var jeg til det første ‘værksted’ omhandlende Facebook og kom hjem med gode nye ideer og nye bekendtskaber ved mødet med de andre engageret selvstændige.

Torsdag er jeg selv på banen, da vi med kurset afholder en iværksætteremesse. Vi er 15 kursister, der hver har hver vores stand til at visualisere vores virksomhedside. Det er et bredt spekter af produkter og ydelser indenfor blandt andet 3D print, reklametryk, produkter til have og hobby, opfindelser, kunst, golf, bæredygtighed og regnskab.

Så du er hjertlig velkommen til Iværksætter messe torsdag d. 24. oktober fra kl. 11
til 17 i Iværksætterhuset Guldborgsund Smedevænget 2 4800 Nykøbing F.
Velkomsttale kl. 11.00 v/Borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune.

Lige nu sidder jeg og arbejder på nogle flyers og glæder mig til at kunne vise det hele frem på torsdag.
image

Ja, det var så denne uge, men jeg kan da lige nævne et par yderligere spændende lokale arrangementer, der sker de næste par uger:

Søndags Brunch med positive psykologi og mindfulness
QLF Running Dinner/valgmøde med fokus på kvinder i byrådet
Ildsjælekonference 2013

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>