Besøg på Reventlow-Museet Pederstrup

I går eftermiddags var jeg til QLF Barherregården Pederstrup .
Vi startede i cafeen med lækker kage, det var rent efterårsstemning med ild i kakkelovnen og kastanjer på bordene.

image

Det er kun min anden QLF Bar, men jeg synes ideen er rigtig god, så jeg vil helt sikkert komme igen. Hver gang møder man nye og kendte ansigter, der alle har det til fælles at de er glade for at bo på Lolland-Falster. Hvis man er tilflytter eller måske bare overvejer at flytte herned, så vil jeg anbefale at møde op til en QLF Bar. Du kan følge med på denne facebookgruppe.

Det er ikke altid, at der er program til QLF Bar, men i dag fortalte Museumsdirektør
Ulla Schaltz om Museum Lolland-Falsters forskellige lokaliteter og aktiviteter og om de arkæologiske udgravninger i forbindelse med Femernbælt. Derefter var der rundvisning på særudstillingen om Frederikke Reventlow.

Her er nogle snapshots fra Pederstrup. Jeg må indrømme, at jeg er vild med krystallysekroner og her spiller de fint op til de farvede vægge.

image

image

image

image

image

image

I kælderen er der køkken og en pileflet installation

image

image

image

image

Pederstrup ligger på nordvest Lolland og det tager ca 45 min fra Nykøbing F at køre der til. Det kan anbefales til en udflugt til sommer, når det åbner op igen. Lækker cafe og en smuk gammel park.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>