Vi har købt kolonihave!

Når det føles helt rigtigt er der ikke langt fra Idé til handling, det oplevede jeg i ugen der gik. Forrige søndags cyklede min kæreste en tur i skoven, han cyklede forbi en kolonihaveforening og stoppede tilfældigvis og læste deres opslagstavle, greb sin tlf og tog et billede af et opslag: “Kolonihave med 10 m2 hus og 10 m2 drivhus sælges” , mere stod der ikke, men det var nok til at fange min interesse, da han kom hjem og viste mig det.
image

Senere samme søndag beslutter vi os til at cykle ud og kigge på det og sørme om ejeren ikke er hjemme, så vi får en rundvisning og en god snak.
image

Der var en vin i drivhuset med masser af vindrueklasser, så vores lille datter på 1 år var med det samme solgt, hun gik nedenunder og strakte armene op og sagde mer’ mer’ mer’
image

Vi kunne begge se mulighederne i en ekstra have, så dagen efter beslutter vi os for at købe det. Ejeren går med til et prisnedslag og vi aftaler at overtage det 1.oktober. Et par dage senere ringer hun og siger at hun kan gøre det klart allerede den kommende weekend.
image

Så præcis en uge efter vi så opslaget, sidder vi pludselig i sofaen i eget kolonihavehus og skriver under på lejekontrakten. Ja og det var i søndags, så nu glæder jeg mig til at komme der ud i morgen og få spaden i jorden og plante en masse af mine små staudebørn.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>