Til QLF Bar på Marielyst

QLF / Quality Lolland-Falster er et netværk for kvinder her på Lolland-Falster, jeg har kendt til det et par år, men det er bare aldrig lykkedes mig at komme af sted til et arrangement.
I dag var jeg så til QLF Bar for første gang. Det var på Hotel Nørrevang i Marielyst, så en veninde og jeg tog en tidligere bus for at ose lidt og mærke sommerstemningen på Danmarks bedste strand.

image

Selve netværksmødet gik godt, det var hyggeligt at være sammen med kvinder, der alle har det til fælles at de er glade for at bo her på Lolland Falster og gerne vil udbrede det budskab, så flere bliver inspireret til at flytte til vores dejlige sydhavsøer.

image

Jeg kan varmt anbefale at dukke op til disse netværksmøder, måske møder du en ny veninde, kommende kollega eller forretningsforbindelse. For mig var det også bare dejligt at komme i byen efter næsten et år på barsel. Jeg havde en fuldstændig frieftermiddag og aften, da kæresten hentede datteren i vuggestuen, købte ind, lavede mad, badede og puttede hende. Skønt! Så jeg vil helt sikkert prøve at komme af sted til næste møde, som altid holdes 1. fredag i måneden.

Du kan læse mere om QLF her

Du kan blive medlem af gruppen på facebook

 

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>