Jeg har lavet en bog!

Ja, sådan en rigtig bog med hardcover og glitrende sider.

fotobog Det er en fotobog om vores ferie i Australien for 2 måneder siden. Jeg synes, at det er fantastisk at have sådan en bog som evigt minde, for ofte bliver de digitale fotos jo på computeren og bliver ikke set så tit.
Jeg har haft mulighed for at teste Pixums fotobøger.  Det er meget simpelt, det tager 10 min at downloade et software til at lave bogen. Men først vil jeg anbefale at lave en mappe med de fotos du har udvalgt (du behøver ikke at beskære dem, for du kan let ændre formatet når du laver bogen, og du kan altid uploade enkelte billeder senere, hvis du finder flere du vil bruge) Upload hele mappen med fotos og få deres program til at lave et forslag til bogen, jeg vælger altid ‘Egen stil’ men der er også forskellige temaer, så som konfirmation, man kan vælge. 10 min senere har du så din bog.

midterside i fotobog
Så kan finpudsning begynde, billeder byttes rundt, nogle zoomes ind, tekst skrives, baggrunde tilføjes, sidelayout ændres. Jeg sidder tit at par aftener og nuser med bogen. Men hvis du ikke har mange fotos, kan du godt være heldig at programmets forslag er lige til at bruge og du kun skal tilføje tekst.

Det er ikke første gang jeg har lavet en bog, jeg har prøvet det et par gange før, og jeg nyder stadig at tage dem frem og bladre i. Jeg har prøvet andre udbydere tidligere og softwaret er meget identisk, så det er ikke svært at skifte udbyder. Det kan godt betale sig at være tilmeldt deres e-mailservice, så du får tilbud på gratis fragt og forskellige rabatter.

fotobøger

Kast dig ud i det og lav en bog. Hjemmesiden Pixum guider dig hele vejen igennem processen. Jeg har flere ideer til bøger, jeg gerne vil ha´lavet; ikke bare rejser og begivenheder, men også havebøger, året der gik og projektbøger.

Denne bog var som sagt om vores Australientur, så på denne kolde regnvejrsdag skal du da ikke snydes for nogle varme stemningsbilleder fra Australien. Australia

 Twelve Apostles

Australien 2013

Australien 2013 1879
Australien koala

3 Kommentarer

 1. Det er super smart og nemt. Jeg har ikke selv erfaring med det firma du har brugt, men har selv fået lavet nogle lignende bøger, og de er rigtig rare at have.

  Svar
  • Ja, det er nemlig nemt. Der er flere firmaer, men produkterne og priserne virker meget ens. Det er også en rigtig god gaveide. Forrige jul lavede jeg en bog fra årets familie ferie og så bestilte jeg flere eksemplarer og julegaven var reddet til det meste af familien :)

   Svar
 2. Jeg søgte på Google for at finde eksempler på fotobøger, da jeg selv skal lave en fotobog om min rejser rundt i Australien og i New Zealand. Det var sjovt lige at se nogen af dine billeder fra Australien – de minder utrolig meget om mine billeder. Tak for kigget :-)

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>