Nye blomster i krukkerne.

Se hvad jeg har hjembragt fra blomstercentret
image

Vi har haft en uge, hvor det har været svært at få min lille datter til at tage en lur i dagtimerne, så det har været nogle lange trætte dage.
Forleden dag fik jeg hende endelig til at stoppe med at græde og hun faldt i søvn i barnevognen. Jeg trængte til forkælelse og gik op til et blomstercenter, der kun ligger 5 min gang fra mit hjem (det er allerede blevet brugt til flere barnevognsture) og sørme om der ikke var tilbud på 2 krysantemum for 80 kr. Dem måtte jeg ha, når de nu var så flotte og store.
Barnevognen viste sig handy til at transportere dem hjem, sikke et syn det ville have været for Matilde hvis hun var vågnet op – heldigvis forblev hun sovende.

Nu står de på terrassen, hvor jeg kan se dem gennem havedøren og jeg nyder synet af dem mange gange i løbet af dagen.
image

image

2 Kommentarer

  1. En barnevogn er et af de bedste transportmidler når det gælder indkøb og hun kan jo lige så godt få det ind med modermælken, den lille Matilde :-). 1/2 time i haven er lige det der skal til. Man når faktisk meget på så kort tid og er helt sig selv igen bagefter :-).

    /Birgitte – som ønsker dig en god søndag

    Svar
    • Ja, jeg skal nok få glæde af barnevognen, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse med turene til planteskolen!

      Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>