Mit lille blomsterbarn

I dag er det 3 uger siden jeg fødte min lille datter og næsten al tiden går med at ligge på sofaen og amme.  Efter en hæslig fredag, hvor det hele så uoverskueligt ud med manglende søvn, smerter og begyndende mavesår pga det smertestillende medicin, besluttede jeg i går, at jeg er nødt til at finde bare en halv time dagligt, hvor jeg kan gå i haven og få energi. I går morges blev det så til at plukke en sensommerbuket.

Den består af kattehale, bronze fennikel, høstanemoner, dahlia, ærteblomster, knautia og sankt hans urt. Det var en dejlig måde at begynde dagen på og gav med det samme både ro og energi.

I dag har jeg priklet nogle stauder ud, som har stået som karse i små potter i flere måneder og ventet på at få mere jord mellem rødderne – utroligt at de har overlevet så længe, nu håber jeg at de stadig kan nå at vokse lidt til inden vinteren. Jeg har stadig flere der skal prikles ud, man bare det at jeg får gjort lidt hver dag er skønt.

Lige nu er min mor på besøg og mens hun laver aftensmad og lille Matilde sover, har jeg kastet mig over bloggen igen. Det er jo ved at være flere måneder siden sidst! Jeg har dog taget billeder undervejs, så forhåbentlig får jeg lagt mere ud med de projekter jeg har haft gang i, i løbet af foråret og sommeren, både dem i haven og dem indenfor.

6 Kommentarer

 1. Allerførst et stort tillykke med datteren – hun er da bare dejlig. Ja, der er dage imellem, hvor alt virker uoverskueligt, men så er det rart, at familien eller venner kan træde til og give en hånd og for dit vedkommende kunne få en tur i haven og plukke den skønne buket, som er på billedet.
  Held og lykke med datteren. Husk at nyde det for tiden kommer ikke tilbage :)
  Hilsen Vibeke

  Svar
  • Tak Vibeke.
   Ja det er en skøn tid og til tider temlig hårdt! Men jeg har heldigvis dejlige venner og familie der er gode til at træde til og hjælpe.

   Svar
 2. Til lykke med datteren. Hun ser bare dejlig ud :-D
  Det var forklaringen på, at der har været så stille på din blog. Jeg har tænkt på dig et par gange, og håbede, at du ikke helt havde opgivet bloggen. Men med en baby kan jeg godt forstå, at du har svært ved at få tid til andet. Det er også en tid som ikke kommer tilbage, så det må du prioritere højest. Skønt at du kan samle energi i haven. Den gør underværker.

  Super flot buket :-)

  Svar
  • Tak Ina :-)
   Ja energien var begrænset under graviditeten og nu Matildes første måneder, men nu lysner det måske igen, så der kan komme liv på bloggen igen

   Svar
 3. Hej søde Pia! Hvor er det dejligt at høre fra dig igen. Og hvor ER hun dog bare blevet stor allerede! (Sammenligner med fotoet fra FB). Og smuk og glad, kan jeg se. Der er dejlig energi i hendes blik! Et rigtigt blomsterbarn!

  OG sådan nogle har BEDST af mødre, der trives. Så jeg er bare GLAD for at du finder rum og tid til haven, dér hvor du ved, du kan “vokse”.

  Jeg plukker også buketter, når jeg ikke kan andet. Det var faktisk derfor jeg blev have-tosset. :)

  Kram til dig og dine og håber at vi ses snart igen her i have-blog-land (eller på FB) :)

  Svar
  • Mange tak for din søde hilsen Marianne :-)
   Det er virkelig guld at kunne gå ud i haven, selvom det bare er 10 min er det en lise for sjæl og krop. Jeg har fået mig en smartphone, så nu kan jeg følge mere med i blogland, Facebook og pointeret, dejligt med Internettet lige ved hånden.

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>