jubii et nyt højbed!

For et par uger siden vandt jeg et højbed ved en konkurrence på hjemmesiden Inges Havetip, jeg stødte på hendes informative side via facebook hvor hun også har en gruppe man kan være med i. Efterfølgende har jeg fundet ud af at jeg også har haft lånt en af hendes bøger på biblioteket.

I går kom så endelig højbedet. Det er fra Land Højbede, og tog bare 1 minut at samle. Som du kan se på deres hjemmeside, er det et meget enkelt stilrent design, som kan varieres og udbygges på forskellige måder. Jeg vidste ikke hvilken størrelse mit højbed ville blive, så jeg har ikke endelig placeret det i haven endnu. Det er 80 x 80 cm og 25 cm højt.
 

Jeg tror, at det måske skal stå her på terrassen i stedet for nogle af krukkerne og så vil jeg plante tomater ud i det og forskellige andre grønsager og blomster. Ved at stille det på græsset/jorden ville jeg dog kunne dyrke flere ting, da dybde bliver større, men selv med 25 cm på terrassen kan der faktisk godt dyrkes en del forskellige grønsager.

Jeg håber at placere det og fylde det her i Pinsen og så skal jeg selvfølgelig nok vise hvordan det ser ud med planter henover sommeren.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>