Du kan opleve Chelsea Flower Show 2012


Selvom du ikke har mulighed for at tage til England til Chelsea Flower Show i år, så kan du se det på den engelske tvkanal BBC, der i løbet af denne uge sender i alt 11 timers dækning fra showet! Hvis du ikke kan se BBC via dit tv kan du se BBC på internettet ved at følge denne fremgangsmåde. Man kan sætte computeren op på flere måder, jeg er bare ikke så teknisk anlagt, at jeg kan forklare hvordan, så derfor linker jeg til Moseplassens vejledning. I bund og grund handler det om at få en engelsk IP-adresse,  så du får adgang til alle deres BBC programmer – ligesom alle DRs programmer er til rådighed på internettet for dem med dansk IP-adresse. Men skynd dig programmerne udløber allerede i weekenden. Tilgengæld er alle afsnit af Gardners World på nettet frem til 29. juni og det er virkelig rart med et godt ugentligt haveprogram.
Hvis du ikke vil/kan rode med computeren kan du se og læse en masse om Chelsea Flower Show på den officielle hjemmeside

Jeg besøgte Chelsea Flowershow i 2009 og 2010 og vil meget gerne tilbage dertil. Derudover har jeg fulgt BBC tvdækning i flere år, og det er alså næsten som at være der selv. Fordelen ved tvdækningen er også at de kan gå rundt i haverne og se det fra flere vinkler, som besøgende kan man kun se haverne fra siderne.

Billedet her i indlægget er af en Akeleje ‘ Nora Barlow’ fra min have. Jeg købte frø på showet i 2010 og først i disse dage – 2 år efter – springer de ud for første gang! Smukke er de og jeg glæder mig til at samle frø, for jeg mener at de er frøkonstante dvs ikke mixer sig med alle de andre slags akelejer, som jeg har i haven.

1 Kommentar

  1. Det vil jeg da lige tjekke ud, Pia.
    Tillykke i øvrigt med den lille ny.

    Jeg vil lige spørge dig, om du får mange frø af den yndige Barlowakeleje? Og om du vil bytte? :) jeg er blevet helt forelsket.

    Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>