Video fra haven og loppemarkedet

I går aftes optog jeg en video fra haven, så du kan få en rundtur. Jeg har holdt loppemarked og plantesalg og fik solgt ud af flere af stauderne og heldigvis også af lopperne, jeg tror næsten at der er røget 2-3 flyttekasser, så det er jo fantastisk, men også tiltrængt når der er en baby på vej! 

Sommeren ser ud til at komme i dag, kl. er ikke engang 9 endnu og det er allerede sol og 16 grader.  Glæder mig til endnu en dag i haven, det har været hyggeligt at snakke med folk, nogle er kommet for loppemarkedet, men har fået en haveoplevelse oveni og er gået hjem med ideer og et par planter.

5 Kommentarer

 1. You must be well organised to be out there with everything set up already and time to take a video! I’m waiting for the next bit to download.
  I hope you have a very successful day.
  xxx

  Svar
  • I took the video in the evening after the first day with the fleamarket – thats why all the stuff is up and i have time to do it :)
   We were busy getting ready in the minuts before opening. The first day came a lot of people and was a great day, sunday there were few people but it was nice to sit and relaxe and the summer weather started that day with 22 degrees!
   Some day I will remember to speak english on the videos :)

   Svar
 2. Hej søde store runde næsten helnoden Pia.

  Tak for en skøn tur i din frodige lille have.
  Man kan virkelig mærke din kærlighed til den.

  Den fine Gerania, som allerede blomstrer, må jeg ha navnet på. Det er en, jeg meget gerne vil have i min have, for den er da megayndig. Og så klæder den alle forårsurterne.

  Vil gerne høre fra dig efter fødslen af blomsterbarnet.

  Knus fra
  Marianne med
  Den helbredende have

  Svar
  • Tak søde Marianne!
   Håber du havde en fantastisk tur til samsø.

   Jeg ved ikke hvad den blå/lilla geranium hedder, jeg har fået en plante fra min brors sommerhushave engang. Men jeg må have lånt den nye geranium bog og se om jeg kan finde den, her mens den blomstrer. Jeg høstede nogle frø sidste år, men har ikke prøvet at så den, da det er nemmere for mig bare at dele de største planter hvert år. Den blomstrer kun her i foråret, men så kan man jo klippe den ned og så er der bare lidt grønt bunddække. Sidste år prøvede jeg at plante den i skyggen og der blomstrer den også fint.

   Blomsterbarnet kommer først til verden i slutningen af juli, så der er lidt tid endnu :)

   Kh Pia

   Svar
 3. Hej Pia,
  Støtte ved et tilfælde på en af dine videoer, og har nu snuset rundt over det hele, samt tilmeldt mig dit kursus……det glæder jeg mig til

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>