Frodighed i maj


Det er især i maj og juni min have er frodigst. Lige nu bugner det af forglemmigej, judaspenge, de sidste tulipaner, tidlige geranium, klematis alpina og rosa pileurt/slangeurt. Haven er dog ikke så langt fremme som sidste år, da både april og maj har været kolde. Men nu skulle varmen vist komme i weekenden. Ellers har vejret budt på lidt forskelligt på det sidste: For en uge siden var der skybrud, og det har blæst og stormet en del, så det er ikke mange planter jeg har fået afhærdet endnu. Nattefrost i maj er vi heldigvis gået glip af hernede, selvom det har været andre steder i landet. Men der har sørme også været dejlige dage i haven.

Jeg går også selv og føler mig frodig med stor mave på, jeg har nu 10 uger til min termin. Jeg kan godt mærke at energiniveauet falder om aftenen og derfor er det også længe siden jeg har skrevet her på siden og været rundt på alle de andre blogge og se hvordan det står til i haverne.
Men jeg har fået taget masser af billeder og et par videoer fra haven, så forhåbentlig kommer de ud når tiden bliver til det. I dag skal helligdagen bruges til at gøre klar til loppemarked og plantesalg i weekenden, det bliver rart at få ryddet ud og få plads til noget nyt!

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>