Så holder jeg igen loppemarked og plantesalg!

Sidste år holdt jeg for første gang loppemarked og plantesalg. Det var en rigtig god weekend og hyggeligt at møde folk der havde tid til en havesnak.
Nu har jeg sat datoen for i år. Det bliver lørdag d. 19. maj og søndag d. 20. maj kl. 10-15. Du kan se meget mere her.
Det bliver en uge tidligere end sidste år, men jeg håber at haven stadig når at springe ud og være lige så frodig som sidste år, som du kan se på billedet.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi denne weekend og har lyst til at se haven, købe eller bytte nogle planter, så send en mail eller skriv en kommentar, måske vi kan finde ud af noget en anden dag.

Glæder mig til nogle hyggelige dage i haven

9 Kommentarer

 1. Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg befant meg i Danmark!

  Ønsker deg lykke til!

  Svar
  • Det kunne have været hyggeligt at hilse på dig Vivi :)

   Svar
 2. Det lyder rigtig hyggeligt. Jeg sætter kryds i kalenderen, og håber på at det kan passes ind med noget andet på sydhavsøerne. Der er også havebloggertræf på Samsø, så jeg kommer til at tage et valg.

  Svar
 3. Ej, Pia… Æv! Jeg har forlængst afsat d. 19/5 til blogtræf på Samsø. Det var velnok ærgerligt!!! Sådan et haveloppemarked er ellers ‘lige mig’. Du kan ikke lokkes til at tage til Samsø d. 19. og så flytte datoen?

  Kh. Marianne med
  Den helbredende have

  Svar
 4. Hej Marianne
  Ja, det er altid pokkers med sammenfaldende arrangementer. Men det er næsten umuligt at finde frie datoer her i foråret, overvejede Pinsen, men der sker jo også så meget andet :)
  Jeg har også overvejet at tage til samsø, men det bliver ikke i år, men håber på at der kommer et andet haveblogtræf jeg kan komme til.
  Men hvis din vej skulle komme forbi Falster en anden gang i løbet af foråret/sommeren er du meget velkommen til at kikke forbi, så du kan få en spandfuld natvioler og judaspenge med hjem, så de blomstrer til din datters bryllup næste år :)
  Men det skal være før slutningen af juli, for da venter jeg barn og så går tiden jo nok med det :)

  Svar
 5. Det ser vel nok spændende ud. Tænkte med det samme: “at det må jeg da med til”… lige indtil jeg opdagede adressen. Der er sørme langt fra Mols til Falster – øv!!

  Svar
 6. Hvor ser det spændende ud.
  Håber du må få et par dejlige dage.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  Svar
 7. Jeg har skrivet det ned i min dagbog. Jeg kommer helt sikkert forbi. Måske får jeg min svigermor til at komme med. :)
  Og hvis du har brug for noget hjælp, skal du sige til. Jeg bor jo ikke så langt væk! ;)

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>