Påske med påskeliljer og tulipaner

Her er lige et par billeder fra haven denne langfredag. Selvom påsken ligger tidligt i år nåede påskeliljerne alligevel at være fremme i tide. Så de står fint gule sammen med forsythiaen. Det har været nattefrost de sidste par dage, men selvom det er hvidt om morgen og blomsterne hænger med hovedet, har det hele foreløbig rejst sig fint igen.

I går sprang yderligere to slags botaniske tulipaner ud.

Tulipan tarda har jeg haft i haven næsten 10 år og den spreder sig ved frø.

Tulipan Persian Pearl lagde jeg for første gang i efteråret og håber at den er lige så trofast som de andre botaniske tulipaner.

Desværre er den lav og bliver gemt mellem alle de andre forårsløg der er på vej. Dette hævede bed på terrassen omlagde jeg i efteråret. Der blev plantet en vinranke, lavendel, en lille broget salvie og purløg. Desuden lagde jeg en masse løg. Deriblandt disse Persian Pearl og flere andre tulipaner, som jeg selvfølge ikke fik noteret, men jeg ved jeg lagde allium purple sensation, som allerede står med blomsterknopper.

Så jeg er virkelig spændt på resultatet, når det hele springer ud.

Nu skal der slappes af! Jeg kan godt mærke, at jeg var i haven hele dagen i går, er temmelig smadret, så glæder mig til et par stille dage med familien, god mad og lidt strikning.

I ønskes alle en rigtig dejlig påske!

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>