Forårsbuket fra haven

Jeg synes, at det er en stor luksus at kunne gå ud i haven og plukke blomster. Jeg nyder det virkelig meget. Efterhånden har jeg også flere og flere blomster, så jeg kan nænne at plukke dem i haven, selv her i foråret.
Vasernes størrelse vokser i løbet af året, i et par måneder har det været de bitte små vaser til erantis, vintergækker og krokus. Det er dejligt at komme op i størrelse med disse to vaser med forskellige narcisser, forsythia, botaniske tulipaner, hyasinter, perlehyasinter, snepryd og en enkelt balkananemone.

Måske skoven kan byde på en buket friske hvide anemoner her i weekenden.

5 Kommentarer

 1. Her er det bare en ting å si. Nydelig bukett!

  Svar
  • Tak :)

   Svar
 2. Så fint – der er knald på farverne og det kan jeg lide. Her først på forårs-sæsonen er det svært at få nok farver!

  Svar
  • Her er om foråret er min have en farverig blanding af gul, pink, blå, lilla, orange og rød. Alle blomsterløg får lov til at blande sig, for som du rigtigt siger, så har man her i foråret bare behov for farver! Når så stauderne, grønsager og sommerblomster kommer, tænker jeg mere i farve kombinationer og lys/mørke kontrast og det er ikke så sprælsk som om foråret – men jeg kan dog stadig li at bruge farverne som kontrast, så det hele ikke bare er tone i tone.

   Svar
 3. Du er god til at bruge farverne, så det ikke bliver for meget af det gode. Selv de gule påskeliljer ser smukke ud, når du sætter dem sammen på denne måde.
  Super flot :-D

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>