Årets første video fra haven.

Nok en dejlig forårsdag, man bliver jo helt salig med så skøn solskin og varme. Der sker så meget ude i haven, at jeg slet ikke har tid til at skrive om det her.
Tilgengæld optog jeg en video i går og den kan du se her:

 

Da jeg uploadede den til youtube, blev jeg spurgt: ‘ Vi har registreret, at din video er sløret. Vil du have os til at rette det? ‘ godtroende som jeg var, sagde jeg ja, men det har alså gjort et eller andet skørt ved videoen, så den er blevet lidt vibly vobly. Så den funktion kan jeg ikke anbefale.  Men jeg håber du alligevel har lyst til at tage med på en guidet tur rundt i min tidlige forårshave.

Jeg glemte dog helt at løfte kameraet op så du kan se at forsythiaen er sprunget ud, men du får den her

I sammenplantningskonkurrencen kom jeg på en 4. plads og det er jeg super glad for. Vinderen blev et mix af  Hosta ‘El Nino’ og Saxifraga ‘Elliots Varietet’, som også var en af mine favoritter. Det viser virkeligt at man godt kan skabe smukke ting i skyggen.

Her er lige et par stemningsbilleder fra forårshaven taget de sidste 4-5 dage.

tror nok den hvide er en puschkinia scilloides

Tulipa turkestanica

Snepryd i morgendug

Scilla

Der er dog kun et par dage mere med dette dejlige vejr, hen mod slutningen af ugen lover de temperaturer på 0-10 grader de næste 1-2 uger og måske risiko for nattefrost, så jeg har granris parat til de udpriklede småplanter og nogle få stauder.

2 Kommentarer

 1. En dejlig forårshave på en dejlig forårsdag :-).

  Det er lidt sjovt, at du kender min moster. Hun anbefalede din blog til mig, men jeg kunne så fortælle hende, at den kendte jeg skam allerede samt, at vi deler inspirationer på Pinterest :-)

  Nyd din aften
  Birgitte

  Svar
  • Ja, Danmark er lille :)
   Det glæder mig at følge dig på pinterest, du finder ofte frem til mange fornurlige og fine ting, som jeg også falder for :)
   God weekend

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>