Årets første tulipan er sprunget ud!

Jeg synes, at det er sjovt at notere, hvornår de forskellige blomster springer ud, for så kan man sammenligne med andre år. En af de røde botaniske tulipaner har stået i knop en uges tid og i dag foldede den bladene ud i det smukke solskinsvejr. Sidste år skete det først d. 2. april, så vi er over 2 uger længere fremme end sidste år.

Men ikke alt følger med i samme tempo, for i indlægget fra sidste år var der samtidig snepryd og dem har jeg ikke set skyggen af endnu (mon de er under min grenbunke?) De blå anemoner er heller ikke sprunget ud, men de står dog med store blomsterknopper.
Det går næsten for stærkt. I nogle krukker har jeg nogle hvide forårsløg, som jeg lagde i efteråret (perlehyasint? utrolig så glemsom man kan blive, men jeg har vist et foto af pakningen), de er også begyndt at springe ud endnu før de er kommet helt op!

I dag har været en skøn dag med solskin og 15 grader! De lover dog lidt koldere vejr de næste par dage, men stadig dejligt forårsagtigt!
Jeg tror, at jeg vil begynde at så lidt tidlige grønsager udenfor i mine krukker i morgen. Jeg har endnu ikke sået noget indendørs, det bliver vist først på søndag, når de lover regn.

2 Kommentarer

 1. Det var godt nok tidligt med en tulipan i blomst :) Men på mange måder er vi langt fremme i forhold til sidste år, hvor sneen jo knapt var smeltet på dette tidspunkt.

  Ha’ en dejlig weekend derude i haven.

  Svar
  • Ja, synes også at det er tidligt. Køn er den jo ikke, da den er så gennemhulet, men glæde, det spreder den :)
   Lige nu er det diset og overskyet, men jeg håber solen bryder lidt igennem, så det igen kan blive en god dag i haven!

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>