Tilbud på økologiske frø og ideer til fuglehaven

Det årlige store bogudsalg begyndte i dag og jeg gjorde noget af et kup! Bogen “Fuglehaven” fra Gyldendal til bare 20,- kr.! og hvis det ikke er billigt nok, kan du købe 3 stk. for 50,- og du har nogle fine gaver. Bogen er på 250 sider og kommer vidt omkring. Der er forskellige fuglevenlige haveplaner og det bedste i bogen er, at den giver en masse forslag til små og store træer til glæde for fuglene, både mht føde og redepotentiale.  Jeg købte den i Arnold Busck.

10 kr butikken Tiger har fået frø på hylderne. 3 poser for 10,- kr. og så er deres grønsager/krydderurter endda økologiske. Sidste år såede jeg basilikum derfra og de gav rigtig godt.
Umiddelbart tro man jo ikke sådan discount butikker vil ha´noget godt til haven, men det hænder alså.
Hvis du skal til England, vil jeg også anbefale dig at gå i deres 10 kroners butik “Poundland” De har virkelig meget billigt udstyr til haven, også frø og knolde.

2 Kommentarer

 1. Jeg må da straks på bogudsalg. Det er nemlig en rigtig god bog. Tak for tippet :-)

  Ha´en god weekend
  Birgitte

  Svar
  • Håber at du fandt nogle gode bøger, der er jo rift om dem!

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>