her kan du hente gratis lydbøger

Jeg synes det er rigtig hyggeligt at høre lydbøger. Engang hvor jeg arbejdede rigtig meget og aldrig havde tid til at åbne en bog, hørte jeg lydbøger når jeg vaskede op eller lavede mad. På den måde fik jeg alligevel “læst” en bog engang imellem. Nu har jeg bedre tid, men nyder stadig at lytte til lydbøger, nu hører jeg dem fx når jeg syr eller strikker. Lige nu kan du på dr.dk ganske gratis downloade En Forskers Død af Helle Stangerup men kun frem til på søndag og derefter er det en ny bog. Jeg har ingen mp3 afspiller, men jeg plejer at downloade dem som mp3filer og så hører jeg dem bare over computeren. DR lægger ofte populære lydbøger ud til gratis download, du kan tilmelde dig nyhedbrevet fra DR her og blive løbende informeret.
Man kan selvfølgelig også låne dem på biblioteket i fysisk form eller her på netlydbog, hvor du henter bogen ned for en måned ad gangen.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>