1. søndag i advent

Årets adventskrans er inspireret af skovbunden, med mos og lav. Jeg ville gerne give den et naturligt præg, men også samtidig lidt elveragtigt. 

Jeg har i år brugt nogle gamle kageforme til at stille lysene i, det drillede dog lidt hvordan de skulle sidde fast på kransen, både ler og lim var i tankerne, indtil vi fandt på at bore 2 små huller, som et stykke ståltråd kan gå igennem og derved kan de bindes fast.
Ideen med at bruge kageformene er at jeg kan bruge fyrfadslys og derved et lille sparetip, så jeg ikke skulle ud at købe dyre adventslys. Desuden kan jeg også tænde adventskransen i løbet af ugen og bare skifte fyrfadslysene ud efterhånden. Men proportionsmæssigt mangler der lidt fylde foroven, så nogle små bloklys vil nok være perfekt – men samtidig kommer der så heller ikke så meget genskin fra formene…
Jeg ved ikke helt om den er for kedelig og bar, måske kommer der mere farve og glimmer på i løbet af december.  De andre juledekorationer jeg har lavet er farverige i turkis og rød, så måske er det fint med noget lidt mere stille og roligt…
For at komme i rigtig julestemning har jeg det meste af dagen i dag hørt juleradio, på trods af irriterende reklamespots er det nu hyggeligt med julemusik.

7 Kommentarer

 1. Love your Advent wreath! I haven’t yet got one set up because we have children coming in on Thursday afternoons – they would not be likely to leave it alone. I will put it up after 8th December when their program finishes! xxx a

  Svar
  • Søren, the oldest nephew is coming for a x-mas weekend this weekend, then I can see if it survive, im sure it will :)
   My window decoration with porcelain deers is probably much more exceiting!

   Svar
 2. God idé at bruge kageforme. Jeg har foræret mine væk, så jeg må på loppemarked og finde dem. Men godt med inspiration.

  Svar
  • De plejer at være nemme at finde på loppemarkeder og når de skal bruges til lys, gør det jo ikke noget at de er en lille smule rustne.

   Svar
 3. Enkelt men meget smuk.
  God ide` med de små kageforme.

  Svar
 4. Nogle gange er det enkle bare det smukkeste. Synes den er rigtig pæn, og alt kommer også mere til sin ret, når det ikke er overlæsset med alt mulig. Well done, Pia!

  Svar
  • ja, nogen gange skal det være enkelt!
   venter stadig spændt på nye billeder fra Grønland!

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>