Glæder mig til at det bliver forår!

Forsythiaen er allerede sprunget ud! Jeg opdagede det i weekenden, men der er vist mange planter, der er blevet forvirret af det varme efterår og kommer med en ekstra blomstring. Jeg håber dog at de fleste af knopperne holder sig tilbage, til det bliver rigtig forår.

Og hvilket forår der er i vente!
Jeg var forbi Jem og Fix i går og de havde sat deres blomsterløg ned til 5 kr. pr pose. Så jeg fik handlet en del som du kan se her.


I dag har jeg så fået lagt dem i jorden og i krukker. Jeg lagde også nogle forårsløg engang i september. Da jeg har en meget lille have skal mine krukker gerne tjene flere formål, så efterhånden har jeg lagt løg i flere af de krukker som jeg har stauder, krydderurter eller sommerblomster i. Problemet i dag var bare at jeg ikke 100 % kunne huske hvilke krukker jeg lagde løg i i september. Så i dag tog jeg et billede af hver af de færdige krukker sammen med de tomme blomsterløgsposer, så har jeg dem i arkivet fra nu af ihvertfald. I denne krukke er der også en hosta, som vil skyde op når tulipanerne er afblomstret. Løgene er udvalgt så de afløser hinanden i blomstring fra marts til maj og hvis der bliver overlapning vil farverne stadig passe sammen.

2 Kommentarer

 1. Hejsa!
  Ja jeg glæder mig også til foråret, og har ligeledes plantet forårsløg i haven (scilla, crocus og perlehyacinter).
  “faldt” over din fine side ved et tilfælde da jeg søgte på Cottage garden.
  Er vild med det naturlige og afslappede, og at det samtidig med er en havestil der er godt for dyrelivet både insekter og større dyr :-)
  Din have er hyggelig og venlig.

  Svar
  • Dejligt at høre at synes om min have :) Ja dyrelivet er vigtigt i haven. Jeg kunne godt ønske mig et lille vandhul for også at tiltrække frøer og dets lige, men har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg skal kringle det i min lille have, så det er en af vinterens projekter.

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>