Så er det blevet efterår!

          
Jeg har havedag i dag og det er passende for solen skinner og det har regnet de sidste par dage, så det er til at komme i jorden.
Selvom solen skinner kan man tydlig mærke at det er blevet køligere og luften dufter også dejlig efterårsfrisk.
Jeg har haft en japansk kvæde i en stor krukke, den blomstrede i foråret, men har ikke givet nogle frugter, så jeg er usikker på om den trives i krukken, så her til morgen har jeg plantet den i min lille ‘skovhave’. Ellers er planerne for i dag at flytte og dele nogle stauder – og så ellers gå i gang med at gøre haven vinterklar.
Jeg skal ud at rejse i hele oktober og når jeg kommer hjem i november er der stor sandsynlighed for at det har været frost. Så pludselig er det jo gået op for mig at jeg kun har få weekender tilbage til at gøre haven klar til vinteren. Jeg har også nogle poser forårsløg der skal i jorden.
Lige nu er der tepause med mit fine nye loppefund fra i søndags – en Irma kop. Jeg genkendte kun den store form på tekoppen, da jeg har en enkelt i samme størrelse med blåt engelsk landskab.
Så nu har jeg fundet noget nyt at samle på.
Denne Irmakop er fra 1975 og hedder Anna. Andre gode loppefund var en Kaffe Fassett inspirationsbog, nogle haveblade, flere stoffer til vinterens syprojekter og nogle urtepotter alt sammen slæbt hjem på cykel. Det var formentlig sidste store loppemarked i år, ser allerede frem til forårssæsonen går i gang :)

3 Kommentarer

 1. Ja, efteråret kommer snigende lidt hurtigt. Lige pludselig er weekenderne brugt.
  Det var da nogle skønne loppefund. Jeg burde jo have lige den kop, når jeg drikker te og blogger ;-)
  Jeg låner tit Kafe Fassett bøger, for at kigge billeder. Jeg får ikke strikket og syet så meget, men det er nogle fantastiske ting, han kreerer.

  Svar
  • Ja, jeg kan godt se at koppen kan høre til på Annas Plads – du må på jagt efter en! Tilgengæld er den fra mit fødselsår, så det var tegnet til mig om at købe den.

   Svar
 2. JA, det med efteråret må du da nok sige! I dag flyver tankerne ud af vinduet førend man får hold på dem! Det er hende Kathrina, den dumme gås, der kommer og laver rav i den.

  Det ser ud som en dejlig pause, du har haft…. God idé at sætte ind. For det er jo også en del af havelivet!

  Og så rigtig god arbejdslyst!

  Marianne
  Den Helbredende Have

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>