Pretty pink!


Dagens buket består af pink stokroser, kattehale og ærenpris

 
i “køkkenhaven” er der også pink, nemlig de flotte bladbede “Flamingo ‘beet leaf’

4 Kommentarer

 1. Pink er flot på denne årstid. Jeg har svært ved at få stokroser til at trives afskårne mere end en halv dag. Gør du noget specielt?

  Svar
  • Nej, jeg har ingen særlig tricks med kogende vand eller lign., det eneste jeg gjorde var at fjerne frøstande så stilken var bar indtil første blomst. Du har ret i at stokroser ikke er en optimal afskæringsblomst. Jeg klippede et par af blomsterne af her til morgen, da de hang med hovedet. Men tilgengæld er der nogle store knopper, som jeg vil tro springer ud i dag.
   Jeg klippede nogle stokroser ned (der efterhånden blokerede døren) og synes at det var synd bare at smide dem ud, så toppen kom i en vase og så må de holde så længe de kan :)

   Svar
 2. Skøn farve på den bladbede…pretty in pink er lige ordet her. Glæder mig til at følge din blog…*SMIL* fra Gitte

  Svar
  • Velkommen til!
   Ja efterårets farve er pink, eller ihvertfald i spektraet fra lyserød til lilla, det er langt de fleste af mine blomster i haven for tiden.

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>