Jubii… Pindsvin i haven!

Sidste år så vi to pindsvin i haven og jeg regner også med, at de har overvintret i min store grenbunke, men vi har slet ikke set dem i år, før i dag! Jeg har endelig haft en havedag og har været rundt og grave og rumstere, så jeg har sikkert vækket pindsvinet, for pludselig hørte jeg det bag nogle stauder, sent på eftermiddagen.  Pindsvin man ser om dagen er tit syge, men denne så rigtig fin ud, så forhåbentlig blev den bare vækket og kom på afveje.  Dog måtte jeg indstille havearbejdet i det hjørne, så den kunne komme tilbage til buskadset og få fred og ro.

Juni og nu også snart juli er simpelthen forsvundet så hurtigt. Jeg har ikke været flittig på bloggen, jeg har dog taget en del fotos, så jeg laver nogle forsinkede havealbums på et tidspunkt. Nu er det ferie og jeg nyder at gå i haven og når det regner, har jeg en masse syprojekter, jeg kan kaste mig over.

2 Kommentarer

 1. Hvor er det hyggeligt med et pindsvin i haven. Tillykke med den lille stikkende beboer :-)

  Svar
  • Tak :)

   Ja, jeg håber at den spiser en masse snegle!

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>