Hvilken klematis er denne?

I går sprang en af mine klematis ud. Den er blå-lilla og med forholdsvis store blomster på 14 cm i diameter. Midten er lidt “pludret” kan ikke huske om den folder sig mere ud, men det må jeg jo se de næste par dage. Jeg ved ikke hvad det er for en sort. Genkender du den?

Jeg har ikke været meget aktiv på bloggen den sidste tid, da jeg har haft travlt i haven for at lave plads til loppemarked. Der er ellers så meget at fortælle for det vokser jo godt i haven. Når jeg har fundet tid til at slappe lidt af, har jeg set masser af inspirerende haver og blomster i BBC tvdækning af Chelsea Flower Show, der finder sted i denne uge, men mer om det senere. Nu skal jeg i skuret og sortere nogle flere kasser med gode loppefund.

3 Kommentarer

 1. Jeg kender desværre ikke navnet på din klematis, men jeg har til gengæld en helt magen til, som jeg også selv har forsøgt at finde ud af, hvad der for en – dog indtil videre uden held. Så hvis du nu får opsporet et navn, må du da meget gerne give det videre :-)
  Mange hilsner
  Signe

  Svar
 2. Ih, der er den jo – hvis du har fundet ud af hvad denne Klematis hedder, vil jeg også meget gerne vide det :-)
  tak

  Svar
  • Hej Birgitte
   Hvor hyggeligt at du har fundet dette gamle indlæg, jeg har desværre ikke fundet navnet på denne klematis.
   Grønne hilsner
   Pia

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>