Blomstrende maj på video

Så er der igen video fra haven. Der er virkelig sket meget siden jeg sidst optog en video. Det er nu et brus af blomster.

 

Jeg synes dog, at der mangler noget gult som kontrast i dette pastelfarvet blomsterflor. Jeg vil jo gerne have nogle gule verbascum rundt omkring og måske også en gulgrøn Vortemælk (Euphorbia) i hullet foran den mærkerøde bonderose.
Som du kan se, er der ikke mange tomme steder til flere planter, men de to-årige forglemmigej, judaspenge og natviol kan jeg fjerne når de er afblomstret og så er der igen lidt luft mellem stauderne til at jeg kan skrue nogle flere grønsager ned i jorden.

Det er kun halvdelen af haven du ser, når jeg har fået ryddet ud i alle mine mange plastpotter og plantet krukker til på terasserne, skal du nok få en rundtur i hele haven. Inden da kan du se den live d. 28.-29.maj hvor jeg holder loppemarked og plantesalg.

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>