Loppemarked og Plantesalg

Mens det har regnet i haven, har jeg haft hovedet i en masse kasser og ryddet ud, for jeg holder nemlig Loppemarked og plantesalg om 2 uger.
Efter flere års renden rundt på adskillige loppemarked, må jeg indse at jeg ikke har plads til alle de mange smukke og særegne ting – så nu holder jeg loppemarked!
Der vil være flotte tallerkner til tallerkenrækken, store ovale porcelænsfade, flotte gamle dåser, store gamle grønne apoteker dåser og unikke vintage kjoler og retrostoffer.
Sammen med en veninde benytter vi lejligheden til at sortere godt ud. Så der vil også være masser af bøger (især krimier), DVDer, CDer, køkkengrej, moccakopper, tøj, elektronik og enkelte møbler.

Det hele vil være sat op i haven og der vil også være salg af forskellige stauder og 1-og 2-årige planter: Knopurt, pileurt, Acanthus, hvid ridderspore, akelejer, oregano, sødskærm/spansk kørvel, mynte, salvie, judaspenge, kattehale, hjulkrone og rød havemælde til rimlige priser fra 5,- til 25,- kr.

Her af fotos af nogle af tingene: Kør musen over billederne for at læse mere
   
   

Jeg er spændt på om nogle dukker op og køber noget. Jeg håber, at jeg kan tjene nok til en lille havebænk, den skal stå under mit rosenstativ, så den krog af haven kan blive lavet færdig.  Men under alle omstændigheder er det rart at få ryddet ud i skabe og skuffer og få tingene videre til andre der kan gøre brug af dem.
I topmenuen har jeg lavet en side, der hedder Loppemarked og plantesalg der kan du følge med efterhånden som jeg får lagt flere fotos ud af tingene.

Jeg har optaget en video i haven i dag og mangler også at lægge fotos ud fra de sidste par uger…uh så mange ting jeg gerne vil gøre….. skal huske at stoppe op og fokusere på det jeg trods alt får gjort og ikke stresse af alt det jeg mangler.
Weekenden bød også på en tur i teatret hvor vi så Wicked, jeg var meget imponeret over alle de mange fantastiske kostymer de havde lavet.

4 Kommentarer

 1. Det ser ud til at blive et skønt loppemarked, der skal nok blive udsolgt… :o)

  Svar
  • Det vil da være dejligt! Nu håber jeg bare det holder tørt den weekend – skørt når man lige har skreget efter regn til haven! Men hvis det bare regner af stille og roligt den næste tid, passer det vel med at solen bryder frem sammen med loppesagerne om små 2 uger….

   Svar
 2. Nøj, hvor ser det bare godt ud. Jeg har allerede udtænkt mig lidt af hvert. Dåsen er jeg helt vild med, og hvid ridderspore og pileurt ville også passe helt fint i min have. Jeg må vist prøve og lokke familien til en tur i Middelaldercentret eller noget andet i nærheden af Nykøbing Falster, og så kan vi liiige tage et smut forbi dit loppemarked ;-)

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>