Dejlige havedage

Jeg elsker disse dejlige morgener i weekenden. Jeg vågner af mig selv ved 6.30-tiden, går ud og tager nogle fotos inden solen bliver for skarp, ser hvad der er sprunget ud af nye blomster – i dag var det purpurkongelys og min mors lilla storkenæb –  og plukker en buket mens blomsterne stadig er saftspændte.
Buketten er et godt billede af hvad der blomstrer i haven for tiden, en masse judaspenge, tulipaner, forglemmigej og spansk skilla.
Jeg havde fri i går og var i haven hele dagen, jeg er ved at potte en masse planter om, grave op og lave plads til nye planter.  Vejrudsigten forudser ikke nattefrost de næste 10 dage, så nu må det være slut med frosten, så jeg tror også jeg kan begynde at plante mine frøformeret sommerblomster ud. De er blevet afhærdet de sidste 2 uger.  Mine tomatplanter var også ude at blive luftet i går, men de lagde sig ned alle sammen, så jeg var nødt til sætte bambus i allerede.

Nå nu vil jeg i haven, men forhåbentlig for jeg tid til bloggen i aften, der er så meget at vise og fortælle!

God weekend

1 Kommentar

  1. Skøn buket :-)
    Jeg har desværre ikke nået at afhærde så meget endnu. Det bugner ellers af planter, som virkelig trænger til at komme ud, men den stride østenvind er lidt problematisk i afhærdnings-øjemed.

    Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>