Første video fra haven!

Der sker bare så meget i haven  i disse uger. I fire uger har jeg taget fotos fra samme sted i haven, du kan altid finde dem under Have menuen Man kan tydelig se hvordan planterne er vokset 10 cm fra uge til uge. I går prøvede jeg så noget nyt – jeg optog en video! 
Jeg nyder Claus Dalbys videoer og har tit tænkt på at optage video fra min have, da man med levende billeder kan give et bedre billede af haven. Det var en pludselig indskydelse at jeg optog videoen i går og jeg skal også lige vænne mig til at snakke til kameraet. Det blev til en lille rundtur i haven for at vise hvor langt fremme de forskellige planter er. Et sted nævner jeg Katteurt, men det er en fejl, det er istedet for Kattehale. Videoen er ikke redigeret og der er både blæst og skarpt solskin, men jeg synes alligevel at den viser haven som den er nu. Grøn og fuld af forventningsglæde med knopper på spring. 

                      

4 Kommentarer

 1. Lovely, Pia. I enjoyed that. It is very clever of you to be able to put your garden on video. All it needs (for me) is English subtitles – but most of the flowers I know, so I just had a good time looking at your garden. You have done a lot of work, and it is beautiful. (and the compost is very nourishing for the plants!).
  Have a happy Easter.
  love,
  anne.

  Svar
  • Glad you enyoued it. I hope to make more videoes during summer, the subtitles I cant promise, So you must just enyou the beautiful wiev :)

   Svar
 2. Hej Pia, tak for din hilsen på min blog. Det er en rigtig fin video du har lavet – det er jo altid lidt mere spændende og sjovt at se en video fremfor et par billeder. Jeg kunne ret godt lide de tønder med planter i, du har stående. Har du optaget videoen med en alm. smartphone eller hvordan? Det kunne være man selv skulle kaste sig ud i det…

  Jeg var heller ikke støt på din blog før, så nu har jeg føjet den til min liste over haveblogs jeg læser, så det bliver nok ikke sidste gang jeg kigger forbi ; )

  mvh. JOC

  Svar
  • Hej JOC
   Tønderne har stået her en del år nu, den høje er lidt tyndere i træet og viser tegn på at rådne væk, men jeg håber lige den holder et år eller 2 endnu.
   videoen har jeg optaget med mit digitalkamera, som har en video funktion. Man kan sikkert også bruge en smartphone. Min video fyldte 850 MB så det er også derfor jeg har lagt den ud på youtube, så jeg ikke optager min egen serverplads.
   Ja, jeg tror, jeg kommer til optage flere videoer og det kunne være sjovt at se nogle fra andres haver også :)

   Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>